Stickers

Stickers

Bij ons kunt u stickers in allerlei varianten bestellen; zowel groot formaat als klein formaat full color stickers, aangeleverd in hoge oplages of slechts enkele stuks. Uw ontwerp kunnen wij op verschillende materialen printen en afwerken tot een sticker naar keuze.

Monomeer: Wordt gebruikt op vlakke toepassingen en is ideaal voor binnen gebruik en tijdelijke acties buiten. Veelal gebruikt voor reclameborden.

Polymeer: Geschikt voor gebogen oppervlakten, weerbestendig en wordt vooral gebruikt voor promotionele acties zoals autostickers en raamstickers.

Transparant: Wordt gebruikt als promotionele stickers op zowel vlakke als gebogen oppervlakten. Alleen de bedrukking is zichtbaar, wit is geen drukkleur.

One way vision: Wordt gebruikt om een afbeelding aan de ene kant van het raam zichtbaar te maken en aan de andere kant van het raam kan er doorheen gekeken worden. Gebruikt voor verschillende reclame uitingen op autoramen en bedrijfspanden.

Vinyl: Vinyl stickers zijn door de weer- en waterbestendige eigenschappen de ideale reclame-uiting voor langdurig binnen- en buitengebruik. (Klein formaat stickers)

Voor meer informatie, contacteer ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zomer openingsuren (juli en augustus)

Maandag - Woensdag - Vrijdag : 17u tot 19u30
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Publi Marvi - Ninovestraat 28 9420 Erpe-Mere (Burst) - 0475/45 75 65

© 2016 Publi Marvi. All Rights Reserved.

Webdesign by Creativision